Gostovanje svetovalke Biserke Plahuta na velenjski televiziji (VTV), kjer skupaj s svetovanko Nino Hrapić predstavljata projekt Svetovanje za zaposlene.
Sodelovanje v oddaji Dobro jutro
V oddaji sta svetovalka Biserka Plahuta in svetovanka Dragica Krneta v 10-minutnem pogovoru z voditeljico oddaje predstavili projekt in projektne aktivnosti ter gledalce po več informacij v živo povabili na Dneve slovenskih svetovalnih središč (na 39:08).
Zaposleni, ki se izobražujejo, so pri delu bolj zadovoljni in učinkoviti
Zaposleni in delodajalci, izkoristite sredstva, ki jih Evropska unija in Republika Slovenija namenjata za svetovanje za izobraževanje! Izkoristite brezplačno svetovanje za zaposlene!
Znanje – kapital podjetja ali zaposlenega
Ali veste, da je s pomočjo sredstev ESS in MIZŠ na voljo brezplačno svetovanja za zaposlene za vključevanje v izobraževanje in usposabljanje? Izkoristijo ga lahko podjetja in posamezni zaposleni! S ključnim namenom za dvig kompetenc in za odpravljanje strukturnih neskladij na trgu dela.
Reportaža z II. strokovnega posveta za delodajalce - 27. 9. 2018 - na KOR TV
Promocijski video.
Prispevek, ki je nastal med strokovnim posvetom Izzivi uspešnosti, profitabilnosti in prihodnosti podjetij, 28. 9. 2018, in ga je TV Vaš kanal objavil na lokalni TV.
Oddaja VTV 21. 9. 2018, v okviru Dnevov ISIO.
KOROŠKI DOGODKI, 3. strokovni posvet Vseživljenjsko učenje zaposlenih – zagotovilo za uspeh podjetij, 24.10.2019
Na Ljudski univerzi Murska Sobota so pripravili več promocijskih video prispevkov, v katerih predstavljajo projektne aktivnost in možnosti za zaposlene.
Na Javnem zavodu Cene Štupar – Centru za izobraževanje Ljubljana so pripravili posnetek o tem kako pristopiti k načrtovanju izobraževanja in usposabljanja za zaposlene, zanimiv pa je tudi prispevek o tem, kako pristopiti k izobraževanju nemotiviranih.
Na Zasavki ljudski univerzi so pripravili kratek promocijski video, v katerem zaposlene nagovarjajo, naj jih poiščejo.

Andragoški center Slovenije
Šmartinska 134a, Ljubljana
01 5842 560
info@acs.si